Orhidee alba de Ziua Indragostitilor
Orhidee alba de Ziua Indragostitilor - un cadou inedit, exotic, luxuriant, cu un aspect regal, care va ajunge garantat la inima oricarei femei care apreciaza florile deosebite. Orhideea nu este o floare specifica sarbatorii de Ziua Indragostitilor, insa aceasta exprima, precum semnificatie a florii:
  • Dragoste
  • Frumusete ravasitoare
  • Fertilitate
  • Rafinament
  • Ganduri bune, pozitive, calde
  • Sarm, farmec, feminitate
Orhidee alba de Ziua Indragostitilor poate fi oferita femeii iubite sub mai multe forme: in buchet, in aranjament floral, in cutie cu flori sau in ghiveci. Orhideele albe au mai multe soiuri, una mai frumoasa ca alta si sunt cu adevarat speciale: orhidee dendrobium, orhidee cymbidium, orhidee phalaenopsis. Toate aceste splendide variante de orhidee vor reusi sa ii sopteasca, printre petalele lor delicate, mesaje de dragoste, declaratii de iubire, sarutari si mangaieri fine iubitei tale. Indrazneste sa fii inedit de Ziua Indragostitilor si ofera una dintre variantele noastre premium de buchete orhidee alba, pentru un cadou WOW, cu care ea se va lauda tuturor prietenilor si familiei, cu mandrie ca are un iubit atat de rafinat!

Orhidee alba de Ziua Indragostitilor

Specialistii FlorideLux, cu o experienta de peste 14 ani de zile in flori de Ziua Indragostitilor, au facut pentru tine o selectire premium de buchete si aranjamente cu orhidee alba, perfecte pentru ziua de 14 februarie. Te rugam sa retii ca toate produsele noastre au livrare GRATUITA si garantata pe 14 februarie, in peste 12000 de localitati din Romania. De asemenea, floraria noastra online iti ofera felicitare cadou la fiecare comanda plasata, SMS si email de confirmare livrare, poza martor pe email inainte de livrare si instructiuni ingrijire + plic hrana florala pentru ca orhideea alba sa reziste mult timp in glastra iubitei tale. Comanda flori online de Ziua Indragostitilor! img_2075_2 img_7499 cutii-cu-flori-de-lux-219 img_7445

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *