Flori Ziua Îndrăgostiților – oferte 2021
Flori Ziua Îndrăgostiților - oferte 2021

Flori Ziua Îndrăgostiților - oferte 2021, Surprindeți-i și încântați-i pe cei pe care îi iubiți trimițând flori dintr-o gamă uluitoare. Trimiteți un buchet special de flori de Ziua Îndrăgostiților. Atunci când alegeți dintre: trandafiri roz, trandafiri roșii, orhidee, lalele, crini, garoafe. Care floare este pe placul vostru?

Nimic nu spune mai bine „Te iubesc” decât parfumul dulce al florilor proaspăt tăiate. Care le reflectă frumusețea și grația. De la aranjamente romantice atemporale la sortimente florale amuzante. De aceea trimiterea florilor de Ziua Îndrăgostiților nu a fost niciodată mai ușoară.

Mai mult, noua noastră colecție de flori a fost denumită HAPPY EveryDay, pentru ca noi susținem ideea că nu avem nevoie doar de o singură zi speciala, pentru a oferi flori. Putem face asta în fiecare zi ! Prin urmare, descoperă florile tale preferate la reduceri de până la 30%! Doar până în 10 Februarie!

Tradiția de a trimite flori și ciocolată de Ziua Îndrăgostiților a început în secolul al XVII-lea. Trandafirii au fost preferați, deoarece trandafirul trebuia să fie floarea preferată a lui Venus, Zeița Iubirii.

Ciocolata, probabil pentru efectele sale afrodisiace, a devenit preferata pentru vacanța iubitorilor. După ce exploratorii spanioli au adus-o în Lumea Veche din Lumea Nouă. Prin urmare, de ce să nu mențineți această tradiție trimițându-i iubirii voastre un buchet frumos de flori și bomboane de ciocolată delicioase?

Care sunt cele mai bune flori de oferit de Ziua Îndrăgostiților?

Așa cum am menționat, trandafirii roșii sunt cea mai tradițională floare de trimis de Ziua Îndrăgostiților. Dar dacă vă place să fiți mai inventivi, am creat o selecție diversă de flori pentru Ziua Îndrăgostiților.

Cele mai deosebite flori de Ziua Îndrăgostiților includ trandafiri unici colorați (inclusiv trandafiri curcubeu). De exemplu, mini orhidee roz, lalele, margarete, crini, floarea-soarelui și multe altele. Oricare ar fi floarea sau culoarea ei preferată, veți găsi cu siguranță un buchet vibrant. Perfect pentru iubirea doamnei voastre!

Flori Ziua Îndrăgostiților - oferte 2021

Dacă doriți să comandați flori de Ziua Îndrăgostiților online, le puteți achiziționa oricând și le puteți programa pentru livrare în ziua dorită. Dacă le cumpărați prea devreme, buchetul dvs. poate părea șters și neimpresionant când vine timpul să le faceți cadou.

Nu aveți mult timp la dispoziție? Atunci vă recomandăm să trimiteți trandafirii direct la ușa lor, programându-vă surpriza din timp. Comandați livrarea florilor de Ziua Îndrăgostiților cu Flori de Lux pentru cele mai proaspete flori, care vor face cu siguranță o impresie de durată.

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro - comandă flori online

www.coroane.ro - coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro - livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti - Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro