Idei mesaje de dragoste
Idei mesaje de dragoste pentru cele mai frumoase felicitări. Atunci când oferi o floare, un buchet cu flori nu ar fi la fel de impresionant în lipsa unui mesaj de dragoste sincer și profund. Vrei să o cucerești cu doar câteva cuvinte? Atunci ai dat de articolul potrivit. Ți-am pregătit 50 idei mesaje de dragoste pe care le poți asocia cu cadoul tău! Femeile sunt atrase de frumos, de vorbe dulci și cuvinte melodioase.  De aceea, dacă vrei să o cucerești, acest lucru nu se va întâmpla fără un mesaj sincer, din inimă, un mesaj intens, poate amuzant sau nemaiauzit Comandă online flori de lux și umple felicitarea cadou cu vorbe alese din fiecare cămăruță a inimii tale sau unul din mesajele noastre. Citește în continuare și alege-l pe cel potrivit!  
Comandă un buchet cu flori in nuante intense si ai livrare oriunde in Romania!

Idei mesaje de dragoste felicitare scurte

Începem cu zece mesaje scurte pentru că iubirea se hrănește cu gesturi și cuvinte simple, sentimente care iau viață cu un simplu "te iubesc" si prin care poți stârni emoții intense. Vrei să îi arăți cât de mult contează pentru tine? Trimite-i un buchet cu flori deosebite la birou și alătură unul din următoarele mesaje:
 1.  Te port în minte și în suflet. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc.
 2.  Dacă cineva îți spune te iubesc tu să-i spui că minte căci iubirea nu se spune ci se simte.
 3. Opt litere, două cuvinte, un singur înțeles: Te Iubesc!
 4. Engleză nu vorbesc … Franceză nu cunosc … Dar știu cuvântul romanesc să îți spun un sincer „Te iubesc”!
 5. Iubirea e un cântec ce toți îl cânta des, dar nu la toți el are același înțeles.
 6. Dacă aș avea o floare de câte ori m-am gândit la tine, m-aș putea plimba printr-o gradină nesfârșită.
 7. Sunt un milion de stele și un milion de vise, tu ești singura mea stea și singurul meu vis! Te iubesc!
 8. A iubi înseamnă a suferi dar cum tot mai multi fug de suferința tot mai putini știu să iubească.
 9. Te iubesc nu numai pentru ceea ce ești, ci pentru ceea ce sunt eu când sunt lângă tine.
 10. Iubesc 3 lucruri! Soarele, luna şi pe tine! Soarele pentru zi, luna pentru noapte și pe tine pentru totdeauna!
FlorideLux livrează flori proaspete oricând, oriunde! Comanda online si primesti o felicitare cadou!

Idei mesaje de dragoste amuzante

Dacă este genul de persoană veselă și plină de viață, atunci cu siguranță va aprecia un mesaj amuzant. Nu uita că femeile adoră barbatii șarmanți, care aduc le aduc pe chip zâmbetul și nenumărate surâsuri. În acest caz, alege unul din următoarele mesaje:
 1. Te simți obosită? Poate pentru că ai alergat prin mintea mea toată ziua.
 2.  Chiar dacă inima mea ar fi de gheață, tu ai reuși să o topești cu farmecul zâmbetului tău.
 3. Crezi în dragoste la prima vedere sau e nevoie să mai trec încă o dată?
 4. Sunt într-o clinică de dezintoxicare a dependenților de SMS-uri. Orice mesaj de încurajare e binevenit.
 5. Ești o ființă atât de drăguță, politicoasă, frumoasă, sincera, spirituală și unică pe aceasta lume…
 6. Primește urările mele de bine și aceste minciuni nevinovate.
 7. Cineva spunea despre tine că săruți groaznic și că în dragoste te descurci la fel de prost. Nu vrei să-mi demonstrezi contrariul?
 8. Zâmbetul este contagios. Cineva mi-a zâmbit azi, și am zâmbit și eu. Acum ți-am transmis ție zâmbetul prin acest bilețel. Cine urmează?
 9. Luna, stelele-mi zâmbesc, eu pe tine te iubesc! Dacă simți și tu la fel, hai te rog dă-mi un apel! Chiar dacă nu am tuse, durere-n gât, frisoane şi stări de oboaseală, dragostea pentru tine mă băgă-n boală
 10. Simt extaz şi agonie.../Te iubesc la nebunie!!!/Ne-ntâlnim la ora patru,/ De mă lasă... psihiatru'!
 
Idei mesaje de dragoste
Comanda online acest buchet multicolor si primesti poza martor inainte de livrare! FlorideLux livreaza flori oriunde in mai putin de 24 de ore!

Idei mesaje de dragoste

Dacă, în schimb, partenera ta este o romantică incurabilă, oferă-i ce are nevoie și comandă online pentru ea un cadou de lux imediat! Însoțește surpiza ta cu livrare la domiciliu și un mesaj la fel de dulce ca buzele ei. Iată câteva exemple:
 1. Eu sunt îndrăgostit de ochii tăi, de zâmbetul tău și de sinceritatea ta. Tu ești fericirea mea în fiecare clipă și speranța mea într-un viitor mai bun. Tu mereu îmi dai inspirație și eu vreau ca sentimentele noastre, energia noastră și posibilitățile să ne ducă spre succes și fericire grandioasă. Eu te iubesc foarte mult!
 2. Floarea mea frumoasă și chipul magic, tu iubirea mea ești cel mai mare miracol în viața mea. Tu ești cea mai scumpă persoană și eu te iubesc cel mai mult.
 3. Tu ești sufletul meu și inima mea și eu am nevoie de tine precum un pustiu are nevoie de apă, precum este o ploaie pentru flori, ca un vânt pentru corabie.
 4. Iubita mea, tu ești oceanul meu care este plin de pasiune și dragoste. Tu ești foarte îndrăzneață și înțeleaptă. Tu ești steaua mea călăuză și soarele a cărui raze pătrund chiar și cei mai întunecați nori. Tu ești galaxia mea și chiar și mai mult. Eu te iubesc foarte mult și vreau să fiu cu tine în fiecare zi.
 5. Cea mai frumoasă, perfectă și iubită ființă în viața mea, eu vreau să-ți dăruiesc totul ceea ce te va face și mai fericită alături de mine. Dacă este nevoie, eu am să răstorn munții, am să ajung o stea din cer și am să înot oceanul numai pentru ca să fiu alături de tine. Ești cea mai scumpă pentru mine și sper că tu mă prețuiești tot atât de mult.
 6. Se întâmplă în viață și lucruri bune și lucruri rele. Sunt și zile fericite și zile foarte triste. Și doar clipele petrecute împreună cu tine sunt celea mai frumoase în orice caz. Când tu ești alături de mine, toate sentimentele și emoțiile devin doar pozitive. Te iubesc!
 7. Cum ar fi o viață fără bucurie? Ar fi foarte tristă cu siguranță. Cum ar fi viața într-un asemenea loc? Ar fi oribilă. Cum ar fi viața fără dragoste? Ar fi foarte singuratică. Și cum ar fi viața fără tine? Eu cred că o asemenea viață nu ar avea rost.
 8. Iubită, dragă, scumpă, frumoasă, cea mai bună și principalul că ești numai a mea. Eu te iubesc la nebunie și fiecare celulă din corpul meu îți este dedicată ție.
 9.  Draga mea, tu ești dorința sufletului meu și aceasta dorință s-a îndeplinit în sfârșit. Eu sunt nespus de bucuros și fericit pentru aceasta. Eu sunt mulțumit soartei pentru un asemenea cadou. Tu ești perfectă în toate sensurile.
 10. Cea mai frumoasă, perfectă și iubită ființă în viața mea, eu vreau să-ți dăruiesc totul ceea ce te va face și mai fericită alături de mine.
 
Idei mesaje de dragoste
Cele mai frumoase lalele le găsești la FlorideLux. Coamandă online și ai livrare oriunde în România!

Idei mesaje de dragoste pentru ea

Uneori, tot ce așteptăm este materializarea sentimentelor celor din jur. Pentru femei, asta înseamnă stabilitate și asumare: asumarea vorbelor, comportamentelor și a cadourilor făcute. Vrei să fie a ta? Comandă flori online și trimite-i un mesaj precum cele ce urmează.
 1. Mulțumesc, draga mea, că ești a mea. Și-i mulțumesc și destinului că mi-a indicat drumul către tine. Doar pentru tine exist, doar de tine am nevoie atât de mult! Tu ești aerul meu și pot să-ți mărturesc că fără tine n-aș mai respira.
 2. Tu ești iubirea mea și vreau să fiu acum cu tine. Sunt sigură că mi-ai fost trimisă de soartă.
 3. Întâlnirea noastră este cel mai bun eveniment care mi s-a întâmplat în viață.
 4. Îți șoptesc la ureche o sută de mii dintre cele mai tandre cuvinte. Toată viața mea îți voi fi recunoscător pentru dragostea ce mi-ai dat-o. Sunt gata să te privesc zi și noapte, fără oprire.
 5. Scumpa mea, draga mea! Când te-am întâlnit, parcă mi s-au deschis toate ușile paradisului, cele despre care nici nu știam că există!
 6. Mulțumesc, draga mea, pentru tot! Pentru dragostea ta, pentru tine, pentru grijă, blândețe, afecțiune. Ești cadoul vieții și nu te voi da nimănui! Sunt acum departe de tine, dar să știi că te port mereu în inima mea.
 7. Buzele tale sunt dulci ca mierea, mâinile tale sunt gingașe ca florile, ochii tăi sunt adânci precum oceanul. Vreau să fiu cu tine toată viața mea și să trăim fericiți unul alături de altul.
 8. Te iubesc, frumusețea mea dragă! În întreaga lume, pentru mine tu ești unica. Întâlnirea noastră n-a fost o simplă coincidență. Știu asta. Am visat la tine noaptea și acum visul meu s-a împlinit.
 9. Tu ești lumina și speranța sufletului meu. Tu ești povestea, legenda, îngerul și floarea mea firavă.
 10. Dragostea mea, tu ești nemaipomenită și cea mai elegantă femeie pe care eu am avut plăcerea să întâlnesc în viața mea. Tu ești precum un soare ziua și magia ta este asemenea lunii la noapte. Este atât de important în viață să găsești dragostea! Și eu te-am găsit! Ca și cum am nimerit într-un basm alături de tine. Fără tine, iubirea mea, sunt complet singur.
 
Idei mesaje de dragoste
Vrei flori colorate și zambitoare precum soarele de vară? Comandă online flori de la FlorideLux și adu magia în casa ta!

Idei mesaje de dragoste pentru el

Și în final, îți vom aminti că mesajele de dragoste nu sunt doar pentr ea. Poți comanda online cadouri pentru el și poți trimite alături de cadoul tău și un mesaj cu care îl vei impresiona. Iată câteva idei:
 1. Cât de singură sunt fără tine, iubitul meu. A fi mereu alături de tine este o fericire care nu poate fi descrisă în cuvinte.
 2. Ochii tăi sunt lumini magice. Dacă m-aș îneca în ei – aș fi cea mai fericită! Reflectarea ochilor tăi este lumea mea.
 3. Știi, nu am iubit pe nimeni atât cât te iubesc. Ești totul! Îmi voi da viața pentru reciprocitatea iubirii tale, dacă va fi necesar!
 4. Azi este cea mai excelentă zi – o minunată zi din viața mea! Sunt sigură că și din a ta. Acum un an, în această zi ne-am cunoscut inimile. Te iubesc enorm!
 5. Am vrut de mult timp să-ți spun că nu mi-e teamă de nimic cu tine. Te iubesc cu adevărat și cu fiecare privire trecătoare. Unicul meu, te iubesc foarte mult!
 6. Te iubesc și te voi iubi până când mi se va pierde complet pulsul! Lângă tine – lumea nu contează pentru mine. Pentru că ești capabil să-mi înlocuiești întreaga lume.
 7. Inima mea refuză să-mi asculte creierul! Te iubesc! Oricât am certat-o, oricât am convins-o, oricum inima mea te cere.
 8. Nu există un bărbat mai atrăgător pentru mine decât cel care citește acest mesaj.
 9. Ești foarte departe de mine, dar pentru inima mea asta nu este o piedică. La fel ca înainte, ea bate doar pentru tine și îți simte lipsa de neimaginat.
 10. Iubesc palmele tale mari, iubesc braţele tale puternice, iubesc ochii tăi mari, iubesc buzele tale frumoase, iubesc zâmbetul tău unic, de fapt…iubesc fiinţa ta toată.
    În concluzeie, mesaje dragoste trebuie să fie nelipsite florilor tale. Mesajele rostesc, iar florile arată! Comandă flori online proaspete și de calitate de la FlorideLux.ro și ai livrare oriunde în România în mai puțin de 24 h! Nu uita de beneficiile Flori de Lux:
 • Flori proaspete
 • Cadouri deosebite
 • Poză martor pe e-mail
 • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
 • Felicitari elegante pentru orice comandă
 • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
 • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
 • Discounturi de fidelitate
Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde: 0372740106, 0722560914 Whatsapp 0722394904 contact@floridelux.ro www.floridelux.ro – comandă flori online www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu Dă-ne like și follow pe social media: https://www.facebook.com/florariafloridelux https://www.youtube.com/user/floridelux http://instagram.com/floridelux.ro Poți citi mai multe articole precum: Ceva despre zodia Taur Care sunt cele mai rezistente plante de apartament 50 de mesaje de LA MULTI ANI Despre livrare flori București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *