Tag Archives: mesaje sfantul valentin

Ghiduri de cadouri de Ziua Indragostitilor

Ghiduri de cadouri de Ziua Indragostitilor dupa personalitate – FlorideLux, Surprizele de Ziua Îndrăgostiților pot fi greu de cumpărat. Doriți un cadou de care persoana destinatară să se poată bucura? Și în același timp să emane și sentimentele tale? Cum puteți alege ceva memorabil, dar care să fie și romantic?

Cele mai inspirate cadouri pentru femeia iubita, doar de la FlorideLux: https://www.floridelux.ro/sfantul-valentin/cupole-trandafiri-criogenati/

Poate că nu este cea mai evidentă metodă. Dar alegerea cadourilor după tipul de personalitate vă poate ajuta să îi surprindeți cu ceva de care nici măcar nu știau că au nevoie! În plus, nu credem că există un gest mai romantic decât să arăți cât de bine îți cunoști iubita de Ziua Îndrăgostiților.

Ghiduri de cadouri de Ziua Indragostitilor dupa personalitate

Tipul de personalitate “inspectorul”, Cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Denumit „inspectorul”, tipul de personalitate care prețuiește adesea rutina și tradiția. Sunt de obicei extrem de motivați în urmărirea obiectivelor pe termen lung. Cadourile grozave pentru tipurile de personalitate „inspectorul” includ lucruri care îi pot ajuta să rămână organizați.

O agendă sau un jurnal, îi pot ajuta să își planifice și să urmărească obiectivele personale și profesionale pe tot parcursul anului.

Tipul de personalitate “curios”, Cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Persoane curioase și independente, cărora le place să învețe lucruri noi mereu. Deși introvertiți prin natură, unele dintre cele mai bune cadouri pentru curioși sunt cele care fac apel la curiozitatea lor constantă. Pentru noi cunoștințe și experiențe. Încercați să le obțineți câteva cursuri la o școală de panificație, de gătit. Sau la o altă organizație unde puteți învăța împreună o nouă abilitate.

Sau, dacă sunteți în căutarea unor idei noi pentru acasă de Ziua Îndrăgostiților în perioada pandemiei, încercați să le oferiți un copac bonsai pentru începători. Și o carte despre cum să-l cultivați și să-l îngrijiți!

Cutie cu trandafiri si ursulet de plus senzational: https://www.floridelux.ro/cutie-de-lux-teddy-love.html

Tipul de personalitate “protector”, Cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Comanda acum cele mai frumoase flori pentru femeia grijulie: https://www.floridelux.ro/sfantul-valentin/cutii-cu-flori-elegante-romantice/

„Protectori” pentru personalitățile lor perceptive, empatice și responsabile. Deoarece pot fi tradiții sentimentale și de valoare, ideile de cadouri pot fi la fel de simple ca un buchet de flori de Ziua Îndrăgostiților. Și o cină romantică acasă. Doriți să vă duceți cadoul la nivelul următor? Gândiți-vă la ceva mic, dar semnificativ! Pe care îl puteți face din nou împreună în fiecare an!

Tipul de personalitate “artistul”, Cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Cele mai bune cadouri pentru ei sunt cele care îi ajută să rămână relaxați. În timp ce își explorează diferitele interese și pasiuni. Cadourile simple de Valentine’s, cum ar fi o pătură cozy sau un pulover confortabil, pot însemna mult pentru un artist.

Deoarece experiențele sunt adesea apreciate mai mult decât lucrurile materiale. Ați putea încerca, de asemenea, să le oferiți un abonament la vin, cafea sau alte delicii! Pentru ca aceștia să aștepte cu nerăbdare în fiecare lună!

Tipul de personalitate “mediatorul”, Cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Găsirea cadourilor pentru aceste persoane poate fi dificilă. Deși sunt deseori timizi și pot fi inconfortabili când primesc cadouri. Ei sunt, de asemenea, idealiști și creativi. Iubesc să-i ajute pe ceilalți și au tendința de a petrece mult timp gândindu-se la scopul lor. Și la alte mari preocupări filozofice.

Ai alaturi de tine o femeie romantica, ce vrea sa construiasca o relatie de viitor? Ofera-i o surpriza speciala! Alege de aici: https://www.floridelux.ro/flori-ziua-indragostitilor-2021

Deoarece au tendința de a petrece atât de mult timp pe gânduri, un Kindle sau un e-reader pot face un cadou minunat de Valentine’s. Sau îi surprindeți cu o carte nouă pe care voiau să o citească!

Tipul de personalitate “arhitect”, Cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Aceste persoane sunt foarte organizate și orientate spre detalii. Deseori preferă ca lucrurile să se simtă ordonate și controlate. Arhitectul este unul dintre puținele tipuri de personalitate pentru care cardurile cadou fac de fapt cadouri grozave. Puteți adăuga întotdeauna o notă personală. Obținându-le un card cadou pentru un anumit magazin sau tip de produs despre care vorbesc de ceva vreme.

Tipul de personalitate “directorul”, Cadouri de Ziua Îndrăgostiților

La fel ca titlul lor, ei sunt încrezători și predispuși să dea sfaturi. Despre tipurile de cadouri pe care le doresc decât alte tipuri de personalitate. Încearcă un cadou de Valentine’s care îi poate ajuta să se relaxeze.

Cadouri precum un difuzor de ulei esențial, un difuzor de somn pentru terapie de sunet. Sau dopuri confortabile pentru urechi. Și o mască pentru ochi îi pot ajuta să se calmeze și să se odihnească după o zi lungă.

Flori exceptionale pentru femeia puternica de langa tine: https://www.floridelux.ro/sfantul-valentin/buchete-flori-sfantul-valentin/

Tipul de personalitate “campionul”, Cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Oameni de obicei creativi, empatici și foarte sociali. Le pasă de ceilalți din viața lor. Și prețuiesc gesturile și comunicarea asupra bunurilor materiale. Dacă sunteți în căutarea unui cadou perfect, rămâneți doar la ceva atent și personal.

Mai degrabă decât un articol nou strălucitor, vor prefera mult să fie surprinși de un album foto realizat manual. Sau de o listă de muzică atent selectată și de o nouă pereche de căști.

TU de la cine ai vrea să primești flori ?

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

 • Flori proaspete
 • Cadouri deosebite
 • Poză martor pe e-mail
 • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
 • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
 • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
 • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

Idei pentru Valentine’s Day Ce cadou îi poți cumpăra persoanei iubite

Idei pentru Valentine’s Day Ce cadou îi poți cumpăra persoanei iubite, Ziua Îndrăgostiților poate fi stresantă pentru toate părțile implicate. Indiferent de cât timp sunteți împreună, alegerea cadoului perfect pentru 14 februarie poate fi o provocare. Am organizat o listă de idei de Ziua Îndrăgostiților pentru a vă ajuta să creați ziua perfectă pentru voi și iubita voastră.

Ghidul nostru de mai jos vă va ajuta să planificați ziua perfectă, indiferent în ce etapă a relației vă aflați. Lista noastră extinsă include, de asemenea, idei de Ziua Îndrăgostiților la distanță.

Idei pentru Valentine’s Day Ce cadou îi poți cumpăra persoanei iubite
Idei pentru Valentine’s Day Ce cadou îi poți cumpăra persoanei iubite

Idei pentru Valentine’s Day Ce cadou îi poți cumpăra persoanei iubite

Mergeți într-o excursie de camping – Dacă tu și partenerul tău doriți să petreceți Ziua Îndrăgostiților la munte, planificarea unei excursii romantice de camping poate fi de ajutor. Asigurați-vă că împachetați toate elementele esențiale, cum ar fi echipamentele de drumeții, astfel încât să puteți petrece confortabil ziua explorând în aer liber!

Planificați o escapadă la zăpadă – Dacă doriți să petreceți Ziua Îndrăgostiților în munți, planificarea unei excursii distractive pe vârfurile înzăpezite este escapada romantică perfectă. Fie că alegeți să aacesați pârtiile sau să închiriați o cabină cozy, această excursie vă va face să nu mai doriți niciodată să plecați.

Satisfaceți-vă pofta de dulce cu un desertZiua Îndrăgostiților este vorba despre răsfăț, așa că scoateți produsele de copt și recreați rețetele preferate de desert. Petreceți seara experimentând în bucătărie. Nu poate fi mai dulce decât atât!

Faceți un borcan cu idei de întâlnire – Petreceți-vă Ziua Îndrăgostiților planificând un an de întâlniri romantice pentru ca voi doi să vă bucurați. Scrieți-vă ideile pe bucăți de hârtie și păstrați-le într-un borcan, astfel încât să nu rămâneți niciodată în pană de idei. Faceți-vă un plan și transformați-l într-o tradiție drăguță pentru anii următori.

Fie că tocmai ați început să vă întâlniți sau sunteți căsătoriți de ani de zile, lista noastră de idei de cadouri are exact ceea ce aveți nevoie pentru a completa perfect Ziua Îndrăgostiților.

Idei pentru Valentine’s Day Ce cadou îi poți cumpăra persoanei iubite, Precomandă pentru 14 Februarie și ai discount de 15% la florile preferate ale iubitei tale!
Precomandă pentru 14 Februarie și ai discount de 15% la florile preferate ale iubitei tale!
Aproape oficial, la început de relație

Voi doi tocmai v-ați întâlnit recent sau pur și simplu ați decis să vă duceți prietenia la nivelul următor. Dacă te afli în primul capitol al poveștii tale de dragoste, surprinde-l pe celălalt cu aceste idei de cadouri simple.

Relație pe termen lung

Vă simțiți foarte confortabili unul cu celălalt, ceea ce înseamnă că aveți idee despre ceea ce îi place celuilalt. Simțiți-vă liberi să vă bucurați de câteva cadouri distractive, precum cele enumerate mai jos.

 • Un ceas frumos
 • Un kit spa cu lumânări, loțiuni și săpunuri
 • Echipament pentru hobby-ul lor preferat
 • O plantă norocoasă de bambus
Căsătoriți, Parteneri de viață
 • Un trandafir pentru fiecare an în care ați fost împreună
 • Un portofel frumos din piele
 • O escapadă de weekend
 • Husă de telefon personalizată cu un mesaj dulce

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

 • Flori proaspete
 • Cadouri deosebite
 • Poză martor pe e-mail
 • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
 • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
 • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
 • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

Mesaje de ziua îndrăgostiților

Mesaje de ziua îndrăgostiților, Chiar dacă nu pare, Ziua Îndrăgostiților este chiar după colț. Dacă vă simțiți neinspirat în timp ce încercați să veniți cu câteva citate poetice de dragoste, nu vă învinovățim. La urma urmei, ce este important în afară de „Te iubesc”?

Mesaje de ziua îndrăgostiților pentru iubita

Transformă-ți gândurile de dragoste în cuvinte. Lasă-ți libere cele mai profunde sentimente. Și împărtășește-le cu femeia viselor tale. Fii original și simplu în expresiile tale. Și o vei face fericită nu numai de Ziua Îndrăgostiților, ci și în fiecare zi!

Mesaje de ziua îndrăgostiților pentru soție

Sunt momente când nu vă găsiți cuvintele pentru a vă exprima dragostea. Și afecțiunea față de cealaltă jumătate în această zi specială. FlorideLux vă vine în ajutor cu câteva idei. Preluate direct din cele mai romantice filme, opere literare. Și versuri de melodii din toate timpurile. Gata să-ți impresionezi partenerul de Ziua Îndrăgostiților!

Mesaje de ziua îndrăgostiților la distanță

Cu drag, vrem, dar nu putem fi întotdeauna alături de cei pe care îi iubim. Mai ales în aceste vremuri. Când atât de mulți dintre noi suntem în locuri în care poate nu ne dorim să fim. Dacă distanța vă separă de cineva special. Atunci aceste mesaje de ziua îndrăgostiților la distanță vă pot ajuta.

Mesaje de ziua îndrăgostiților haioase

Căutați ceva original de spus de Ziua Îndrăgostiților? Avem o mulțime de idei chiar aici! Aveți nevoie și de flori sau cadouri de Ziua Îndrăgostiților? Le puteți comanda pe ambele oricând la Flori de Lux. Livrare flori surpriză, cadouri florale oriunde în România! Ai încredere în noi!

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

 • Flori proaspete
 • Cadouri deosebite
 • Poză martor pe e-mail
 • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
 • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
 • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
 • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

25 citate despre dragoste pentru Ziua Indragostitilor

25 citate despre dragoste pentru Ziua Indragostitilor – daca ii trimiti flori sau ii faci o surpriza romantica, iti recomandam cu mare drag sa condimentezi cea m ai romantica zi din an si cu oricare dintre aceste 25 de citate despre dragoste si iubire culese de catre specialistii FlorideLux – floristii iubirii – pentru toate ipostazele acestui sentiment inaltator.

Nu te lasa pe mana amatorilor pentru cea mai romantica zi din an, cand iubirea ta merita tot ce este mai frumos! Alege specialistii in flori si iubire: FlorideLux, cea mai buna florarie din Romania! Comanda online si convinge-te de calitatea produselor si serviciilor noastre! Descopera noua colectie Forever Love ’18, peste 150 de produse noi:
 
flori ziua indragostitilor

 

Celebreaza-ti iubirea trimitandu-le un SMS, un post pe social media sau notand oricare dintre aceste super citate despre iubire, alaturi de flori Ziua Indragostitilor 2017! Noi stim, ca oricare alt om indragostit vreodata, ca iubirea adevarata te poate lasa de multe ori fara cuvinte, cu un nod in gat. Dar nu iti face griji! Noi te ajutam sa curga cuvintele din inima, cu aceste 25 citate despre dragoste pentru Ziua Indragostitilor, ultra romantice si absolut de neuitat! Nu uita ca doar cu FlorideLux poti trimite flori romantice, pasionale si seducatoare oriunde in Romania, chiar de 14 februarie! Beneficiile clientilor nostri, pentru 14 februarie si in oricare alta zi din an:

 • preturi foarte bune
 • livrare gratuita si rapida, in 12000 de localitati din Romania
 • livrare garantata de 14 februarie 2017
 • felicitare gratuita
 • SMS si email de confirmare livrare in timp real
 • poza martor pe email inainte de livrare
 • plic hrana florala si instructiuni ingrijire flori
 • consultanta compunere mesaj
 • echipa super profesionala, cea mai buna florarie online de peste 14 ani de zile!

25 citate de dragoste

 1. To me, you are perfect. Love Actually (Pentru mine, tu esti perfecta)
 2. True love is putting someone else before yourself. Frozen (Dragostea adevarata este sa pui pe altcineva mai presus de tine)

 3. I fell in love the way you fall asleep: slowly, and then all at once. The Fault in Our Stars (M-am indragostit asa cum adormi: incet, si apoi cu totul.)

 4. You should be kissed and often, and by someone who knows how. Gone with the Wind (Ar trebui sa fii sarutata des si de catre cineva care stie exact cum!)

 5. You’re the closest to heaven, that I’ll ever be. Iris, Goo Goo Dolls (Esti cel mai apropiat lucru de Rai pe care il voi simti vreodata)

 6. Finding someone you love and who loves you back is a wonderful, wonderful feeling. But finding a true soul mate is an even better feeling. A soul mate is someone who understands you like no other, loves you like no other, will be there for you forever, no matter what. P.S. I Love You (Sa gaesti pe cineva care te iubeste este un lucru minunat, un sentimen minunat. Dar sa gasesti un suflet pereche este un sentiment si mai bun. Un suflet pereche este cineva care te intelege mai bine decat oricine, care te iubeste mai multe decat oricine si care va fi acolo pentru tine oricand, pentru totdeauna, indiferent de situatie.)buchet_trandafiri_rosii_3_

 7. Melanie: Why would you want to marry me for, anyhow?
  Jake: So I can kiss you anytime I want. Sweet Home Alabama (Melanie: Si de ce ai vrea sa te casatoresti cu mine, oricum? Jake: Ca sa te pot saruta oricand vreau.)

 8. Take my hand, take my whole life too.
  For I can’t help falling in love with you.

  Can’t Help Falling in Love
  Elvis Presley (Ia-mi mana, ia-mi si toata viata. Pentru ca nu ma pot abtine sa nu ma indragostesc te tine!)

 9. You know you’re in love when you can’t fall asleep because reality is finally better than your dreams. Dr. Seuss (Stii ca esti indragostit atunci cand nu poti adormi pentru ca realitatea este in sfarsit mai buna decat visele tale.)

 10. I will have to tell you: you have bewitched me, body and soul, and I love, I love, I love you. I never wish to be parted from you from this day on. Pride & Prejudice (Trebuie sa iti spun ca m-ai vrajit, trup si suflet si te iubesc, te iubes, te iubesc! Nu imi doresc sa mai fiu despartit de tine de acum inainte!)img_8605

 11. Love recognizes no barriers. It jumps hurdles, leaps fences, penetrates walls to arrive at its destination full of hope. Maya Angelou (Dragostea nu recunoaste bariere. Sare peste obstacole, peste garduri, trece prin orice pereti pentru a ajunge la destinatia sa, plina de speranta.)

 12. The heart has its reasons which reason knows not. Blaire Pascal (Inima are motivele ei si nu cunoaste ratiune.)

 13. I love you because the entire universe conspired to help me find you. The Alchemist, Paulo Coelho (Te iubesc pentru ca intreg universul a conspirat sa ma ajute sa te gasesc.)

 14. Every heart sings a song, incomplete, until another heart whispers back. Those who wish to sing always find a song. Plato (Fiecare inima canta un cantec incomplet, pana cand alta inima ii sopteste inapoi. Cei care isi doresc sa cante isi vor gasi tot timpul melodia.)img_9807

 15. There is never a time or place for true love. It happens accidentally, in a heartbeat, in a single flashing, throbbing moment. The Truth About Forever, Sarah Dessen (Nu este niciodata un loc sau un timp perfect pentru dragostea adevarata. Se intampla accidental, intr-o bataie de inima, intr-un moment sublim.)

 16. ‘Tis better to have loved and lost, than never to have loved at all. Alfred Tennyson (Mai bine sa iubesti si sa pierzi, decat sa nu iubesti deloc.)

 17. Love is not about possession. It is about appreciation. Osho (Dragostea nu este despre posesie, ci despre apreciere)

 18. And in her smile I see something more beautiful than the stars. Across the Universe, Beth Revis (Si in zambetul ei vad ceva mult mai frumos decat stelele)inima_din_flori

 19. I don’t know if life was greater than death. But love was more than either. Tristan & Isolde (Nu stiu daca viata este mai presus de moarte. Insa dragostea a fost mai presus decat ambele, la un loc.)

 20. I will never stop trying. Because when you find the one… you never give up. Crazy, Stupid, Love (Nu voi inceta niciodata sa incerc. Pentru ca atunci cand gasesti persoana potrivita… nu renunti niciodata.)

 21. I love you. You…you complete me. Jerry Maguire (Te iubesc. Tu… ma completezi.)

 22. So it’s not gonna be easy. It’s going to be really hard; we’re gonna have to work at this everyday, but I want to do that because I want you. I want all of you, forever, everyday. You and me… everyday. The Notebook (Nu va fi usor. Va fi foarte greu; va trebui sa lucram la relatia noastra in fiecare zi, insa vreau sa fac asta pentru ca te vreau pe tine. Te vreau toata, intreaga, in fiecare zi, pentru totdeauna. Tu si eu… in fiecare zi.)

 23. It was a million tiny little things that, when you added them all up, they meant we were supposed to be together…and I knew it. I knew it the very first time I touched her. Sleepless in Seattle (Au fost un milion de lucruri marunte, pe care daca le adunai, insemna ca trebuie sa fim impreuna. Si eu am stiut asta. Am stiut din prima clipa de cand am atins-o.)

 24. There’s a billion people on the planet. What does any one life really mean? But in a marriage, you’re promising to care about everything. The good things, the bad things, the terrible things, the mundane things… all of it, all of the time, every day. You’re saying, ‘Your life will not go unnoticed because I will notice it. Your life will not go unwitnessed because I will be your witness.’ Shall We Dance? (Sunt un miliard de oameni pe planeta. Ce inseamna viata fiecaruia dintre noi? Dar intr-o casnicie promoti ca vei avea grija de viata celuilalt. Lucrurile bune, lucrurile rele, lucrurile teribile si cele de rutina… toate lucrurile, tot timpul, in fiecare zi. E ca si cum ai spune: ” Viata ta nu va trece neobservata, pentru ca eu o voi observa. Viata ta nu va trece fara un martor, pentru ca eu voi fi martorul vietii tale.”)mol_6717

 25. Tell the world that we finally got it all right
  I choose you
  I will become yours and you will become mine
  I choose you

  We are not perfect
  We’ll learn from our mistakes
  And as long as it takes
  I will prove my love to you

  I Choose You
  Sara Bareilles  (Spune intregii lumi ca acum am nimerit / Te aleg pe tine / Voi deveni a ta si tu vei deveni al meu / Te aleg pe tine / Nu suntem perfecti / Vom invata din greselile noastre / Si atata imp cat pot / Imi voi dovedi dragostea fata de tine)

Mesaje Sfantul Valentin

Mesaje Sfantul Valentin – Ziua Indragostitilor sau Sfantul Valentin se sarbatoreste an de an pe 14 februarie. Este o sarbatoare americana, de import cum ii spun unii, si o sarbatoare comerciala, cum ii spun altii, insa cert este ca femeile se asteapta ca in aceasta zi speciala sa primeasca macar un cadou, o declaratie de dragoste, o cina in oras sau mesaje Sfantul Valentin pe retelele de socializare, SMS etc.

mesaje sfantul valentin dragoste

Mesajele de Sfantul Valentin necesita o doza importanta de romantism, implicare si sinceritate. Daca simti ca pur si simplu nu te pricepi la vorbe pompoase si maiestuoase pentru a-ti exprima dragostea neconditionata de Sfantul Valentin, nu iti mai raman de facut decat 2 lucruri: fie alegi din lista noastra de mesaje Sfantul Valentin de mai jos, fie iti exprimi dragostea altfel si ii trimiti flori de Sfantul Valentin la ea la birou sau acasa.

Mesaje Sfantul Valentin

De dragoste, mesaje poetice:

 • Te iubesc nespus de mult… Consider ca tot timpul cand suntem impreuna, fiecare secunda, minut, ora, zi ne apropie mai mult, devenim o singura persoana si imi place la nebunie acest lucru! Iti multumesc ca existi si te rog sa retii cat te iubesc de mult!!!
 • Se spune ca iubirea este trecatoare, ca te indragostesti repede si o data ce cunosti persoana respectiva in profunzime, deja vrei sa treci la urmatoarea. Insa tu mi-ai demonstrat contrariul… Cu cat te cunosc mai bine, cu cat imi arati mai multe fatete ale personalitatii tale, cu atat ma indragostesc mai rau, mai adanc, mai profund… Restul este trecator…
 • Nu exista destule cuvinte in dictionar sa explic lumii intregii cat de frumoasa esti, cat de calda, cat de intelegatoare si ce suflet minunat ai. Eu am simtit acest suflet si in fiecare zi imi arati ca imi apartine. Iti multumesc ca esti alaturi de mine, iti multumesc ca m-ai ales, fiinta minunata! Te iubesc!
 •  Te iubesc. E simplu de spus, e greu de demonstrat! Lasa-ma sa iti demonstrez in fiecare zi cat de mult te iubesc. Taci si observa, primeste fiecare gest al meu ca pe o ofranda a iubirii mele si rasplateste-ma cu cata iubire consideri… Nu voi spune niciodata nimic si nici nu iti voi cere nimic. Ma simt deja extrem de binecuvantat ca esti langa mine, minunea mea! Te iubesc. E simplu de spus…
 • Stiu ca spui ca nu iti place Sfantul Valentin. Si stiu ca radem impreuna de aceasta zi stupida, dar… Vreau sa iti marturisesc ca o zi care se numeste Ziua Indragostitilor ma face sa ma gandesc doar la tine. Sunt indragostit de tine!!!! Asa ca… La multi ani noua! 🙂

De dragoste, mesaje haioase:

 • Esti periculos de frumoasa. De aceea vreau sa te inchid pe viata in inima mea, ca sa nu mai faci si alte victime…
 • Chiar daca inima mea ar fi de gheata, tu ai reusi sa o topesti cu farmecul zambetului tau.
 • Crezi in dragoste la prima vedere sau e nevoie sa mai trec inca o data?
 • Nu cred ce spun altii despre tine. Mai degraba as vrea sa vad si eu de ce esti atat de speciala…
 • O fapta face cat o mie de vorbe. Asa ca sa lasam vorbele si sa trecem mai bine la fapte…
 • Sunt o victima a zambetului tau, a privirii tale care m-a fascinat. Sunt ametit de atata iubire… esti ca un drog pentru mine. Simt ca intru in sevraj daca nu te vad cat de curand…

Trimite si felicitarile noastre virtuale:

facebook-ziua-indragostitilor

sa-va-iubiti

Daca nu vrei sa ii trimiti doar un mesaj si atat, iti recomandam sa ii trimiti buchete de flori cu mesaje, avem o selectie de produse tip trandafiri inscriptionati cu Te iubesc sau buchete de flori foarte frumoase, colorate si parfumate, cu mesaje de dragoste in sticla.

mesaje sfantul valentin

Sau o inima de flori misterioasa, ce ascunde mesaje doar pentru sufletul ei, intre petale…

img_1691_2 img_1720_2 img_1751 img_1752